ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής
url: www.ekyz.gr

@ : info@ekyz.gr
tel.: +30 2310 421551
fax: +30 2310 431011

ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΚΥΖ CLUB


Σας καλωσορίζουμε στο ΕΚΥΖ Club. Με την εγγραφή σας ως μέλος και την απόκτηση της κάρτας σας, απολαμβάνετε προνόμια και οφέλη για τα οποία θα ενημερώνεστε τακτικά. Ως κάτοχος της EKYZ PERSONAL CARD, δικαιούστε τις παρακάτω προνομιακές παροχές: 

·         Έκπτωση 10% σε οποιοδήποτε επόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΥΖ επιθυμείτε να συμμετέχετε. 
·         Δωρεάν Ετήσια επαναληπτική εκπαίδευση στο αρχικό πρόγραμμα εκπαίδευσής σας, κατόπιν συνεννόησης και καθ όλη τη διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού σας. 
·         Πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ & και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή με προπλάσματα και εκπαιδευτικούς Απινιδωτές, κατόπιν συνεννόησης και καθ όλη τη διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού σας. 
·         Δυνατότητα συμμετοχής σε εθελοντικές καλύψεις Πρώτων Βοηθειών, με σκοπό την επιπλέον πρακτική εξάσκηση και την εξοικείωση με την αντιμετώπιση πραγματικών περιστατικών. 
·         Τηλεφωνική Υποστήριξη από Εκπαιδευτές-Διασώστες σε θέματα παροχής Πρώτων Βοηθειών 
·         Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας σε συνεργασία με την SOLVENCY INSURANCE BROKERS και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης η οποία περιλαμβάνει: 
1.  Απεριόριστες  Ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου (Παιδίατρο, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 20 ευρώ/επίσκεψη. 
2. Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις με έκπτωση 20% σε όλες τις ειδικότητες στα Τακτικά Ιατρεία των νοσοκομείων του ομίλου, κατά τις εργάσιμες μέρες μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
3. Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις με έκπτωση 30% στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου. Σε περίπτωση παραπεμπτικού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για Αξονικές – Μαγνητικές Τομογραφίες, Triplex & PET CT συμμετοχή, σήμερα, 15%, επί της τιμής κρατικού Τιμολογίου (ΦΕΚ). 
 4. Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από ασφαλιστική εταιρία. Πίστωση 60 ημερών για την αποπληρωμή της νοσηλείας σας, προκειμένου να μην εκταμιεύσετε δικά σας χρήματα. Επιπλέον για τα έξοδα νοσηλείας χρήση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 
5. Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στο νοσοκομείο του Ιατρικού Διαβαλκανικού για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. 
6. Προνομιακές τιμές σε Ειδικά πακέτα Check up, για άνδρες, γυναίκες και   παιδιά. 


·         Σημαντικές εκπτώσεις σε ασφάλιστρα αυτοκινήτου, σε συνεργασία με την SOLVENCY INSURANCE BROKERS (http://www.solvency.gr/) 
·         Έκπτωση 10% σε προϊόντα από την NEOMED (http://neomed.gr/).     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου